Äitiysfysioterapeutin liikuntaryhmät Lahti

Uudistuneet workshopit

Äitiysfysioterapia workshopit odottajille ja synnyttäneille

Fysiovenus on järjestänyt muutamia äitiysfysioterapiaworkshoppeja niin odottajille kuin synnyttäneillekin. Niistä on tullut erittäin arvokasta palautetta ja kehitysideoita. Nyt workshoppeja uudistetaan saatujen palautteiden ja toiveiden mukaisiksi.

Jatkossa aiheet on tiivistetympiä, jolloin yhteen aiheeseen paneutumiseen on enemmän aikaa. Workshopin kesto on edelleen kaksi tuntia. Workshoppien aiheisiin on myös tullut toiveita, kiitos niistä! Toiveita saa esittää jatkossakin.

Uudistuneiden workshoppien osallistujamäärä on aiempaa pienempi, jotta ihan oikeasti jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa. Workshoppeihin mahtuu kuusi osallistujaa ja workshop toteutuu kun osallistujia on neljä.

Workshopit järjestetään Lahden Fysio Kulman tiloissa: Erkonkatu 9, 15110 Lahti. Ota mukaan mukavat vaatteet ja vesipullo.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot äitiysfysioterapeutti Julia Rautkoski p. 045 7836 2581 tai julia@fysiovenus.fi. Kerro nimesi, vauvan laskettu aika tai syntymäpäivä ja synnytystapa sekä puhelinilmoittautumisissa sähköpostiosoitteesi.

Kevään 2024 äitiysfysioterapia workshopit

Kevään äitiysfysioterapia workshoppien päivämäärät ovat nyt tiedossa! Kaikki workshopit sisältävät äitiysfysioterapeutin luennon aiheesta sekä reilusti käytännön harjoituksia. Aikaa on varattu myös keskustelulle ja osallistujien kysymyksille.

Raskausajan liikunta -workshop 27.3. klo 16:30-18:30

Tiedätkö, mitä raskausajan liikuntaharjoittelussa tulee ottaa huomioon ja miten harjoittelu muuttuu raskausaikana? Workshopissa käydään läpi raskauden vaikutukset kehoon harjoittelun näkökulmasta. Opit, miten raskausaikana treenataan keskivartaloa ja miten voit ylläpitää voimatasoja mahdollisimman hyvin raskausaikana. Osallistua voit missä tahansa raskauden vaiheessa, mutta suositusajankohta on ennen rv 20.

Kohti synnytystä -workshop 28.3. klo 9:30-11:30 ja 6.4. klo 11:00-13:00

Tiesitkö, että synnyttäjän riittävä liikkuvuus, rentous ja kudoksen joustokyky on yhteydessä ponnistusaikaan? Workshopissa opit, miten voit valmistaa kehoasi ja mieltäsi tulevaan synnytykseen. Synnytykseen valmistava harjoittelu raskausaikana voi sujuvoittaa synnytystä. Tuttuja harjoituksia on helpompi toistaa synnytyksessä. Osallistua voit missä tahansa raskauden vaiheessa, mutta suositusajankohta rv 20-38.

Liikunta synnytyksen jälkeen -workshop 27.3. klo 14:00-16:00 ja 6.4. klo 13:30-15:30

Tiedätkö, miten synnytyksen jälkeen harjoitellaan turvallisesti ja nousujohteisesti? Workshopissa opit, miten valmistat lantionpohjaa iskutusta kestävään liikuntaan ja miten voit harjoittelulla tukea kehosi synnytyksestä palautumista. Osallistua voit koska vain synnutyksen jälkeen.

Toimiva keskivartalo -workshop

Tuntuuko keskivartalo vaikealta hahmottaa? Epäröitkö liikuntaharjoittelua erkauman pelossa? Tämä workshop on sinulle! Opit, miten yhteys ja syvä tuki keskivartaloon löytyy ja miten voit liikkua erkaumasta huolimatta. Synnytyksestä olisi hyvä olla kulunut vähintään 6 kuukautta.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *