Hyvinvointia odotukseen

Äitiysfysioterapian aamupäivä odottajille

Aamupäivän teemoina ovat raskausajan turvallinen liikunta ja synnytykseen valmistautuminen harjoittelun keinoin. Workshop sisältää äitiysfysioterapeutin luennon ja odottajien kehonhuolto- ja rentoutusharjoituksen, jota osallistujat voivat myös toistaa kotona halutessaan. Harjoitus sisältää liikkeitä liitoskipujen hoitoon, lantionseudun liikkuvuutta, lantionpohjan rentoutusharjoituksia ja synnytyksen kannalta oikeita hengitystekniikoita.

Ota mukaan mukavat vaatteet, villasukat ja vesipullo.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot äitiysfysioterapeutti Julia Rautkoski p. 045 7836 2581 tai julia@fysiovenus.fi. Kerro nimesi, vauvan laskettu aika ja puhelinilmoittautumisissa sähköpostiosoitteesi.

Osallistujien palautteita workshopista

”Oli oikein mukava ja informatiivinen tilaisuus. Kiitos! 😊”

”Tosi miellyttävä tapahtuma ja hyödyllistä tietoa varsinkin liikunnan osalta! 😊 Varmasti osallistun ensi vuonna jos on joku palautumiseen liittyvä vastaava ohjaus sinulla tulossa.”

”Eilinen oli kyllä hyvä ! Kiitos siitä💕🤰🏼Tietopaketti oli todella kattava ja todella tarpeen monelle raskaanaolevalle ja olis sopinu mihin vaan ajankohtaa raskaudesta. Tykkäsin myös, kun päästii konkreettisesti kokeilemaa liikkeitä, jotka helpottaa raskaudessa ja synnytyksessä. ☺️”

”Aihe oli itselle osuva joten se osui oikein hyvin. Kiva että tapahtuma yhdisti teoriaa ja käytäntöä. Ei ollut oikeastaan mitään mistä en olisi tykännyt. Tosi kiva tapahtuma! Ja itselle oli kiva että tapahtuma oli Hollolassa.”

Samankaltaiset artikkelit