Vauvahieronta

helpottaa kipua ja parantaa unenlaatua

Vauvahieronnasta voi olla apua silloin, kun vauvalla on vatsavaivoja, refluksioireita, ärtyneisyyttä tai itkuisuutta, synnytyksen aiheuttamia lihaskireyksiä tai toispuoleisuutta. Joskus imetysvaikeudet saattavat johtua vauvan lihaskireyksistä ja käsittelyn jälkeen vauvan ruokailu voi helpottua. Hellä ja rytmikäs käsittely rauhoittaa vauvaa, laskee vauvan stressitasoja ja parantaa vauvan unta. Lisäksi käsittely parantaa vauvan vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa sekä on erittäin rentouttavaa vauvalle.

Vauvahieronta on lempeä koko kehon hoito. Hyödynnän jalkapohjien vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä ja vyöhyketerapia onkin tutkitusti tehokas ja turvallinen hoitomuoto vauvoilla. Hoidossa käsitellään koko kehoa, mutta käsittelyssä keskitytään aina yksilöllisesti vauvan oireiden mukaiseen hoitoon ja niiden taustalla oleviin syihin.

Hoitoon voi tulla, kun vauva on kaksi viikkoa vanha. Esteitä hoidolle ovat kuume, tulehdus tai infektio ja antibioottikuuri. Rokotuksen saamisesta on hyvä olla kulunut 3-5 päivää. Paras hoitovaste saadaan, kun hoito toteutetaan 3-5 kerran sarjana, 3-7 päivän välein.

Vauvahierontaan varataan aina 45 minuuttia, josta itse hoitoon käytetään noin 30 minuuttia vauvan ehdoilla. Varataan vauvahieronnan aina vauvan tiedoilla!

Vauvahieronta Lahti - vauvahieronnassa hyödynnän vyöhyketerapian heijastepisteitä jalkapohjassa
Imetysohjaus
Imetysohjaus Lahti - Imetysohjauksesta on apua silloin, kun jokin vauvan ruokailussa huolettaa