Äitiysliikuntaa fysioterapeutin pienryhmissä


Äiti-vauva jumppa

seuraava toteutus alkaa 18.7.2024!

Torstaisin 18.7.-15.8. klo 13-14 Attendo Terapian ryhmäliikuntatilassa Vesijärvenkadulla. Ryhmässä on vielä tilaa!

Onko synnytyksestä kulunut 1-8kk ja kaipaat jo takaisin liikunnan pariin?

Ryhmän tavoitteina on synnytyksestä palautumisen tukeminen, kehonhallinnan paraneminen ja lihasvoiman vahvistuminen turvallisesti. Lisäksi saat luotettavaa tietoa oman palautumisen tilanteesta ja siihen räätälöityjä ohjeita.Ryhmässä treenataan vauvan ehdoilla ja tunnilla voi vaikka imettää tarpeen tullen. Mikäli vauva viihtyy tai nukkuu itsekseen, voi harjoitteet tehdä myös välineillä.

5 kertaa 85 €

Odottajien kehonhuolto

Lihaskipuja ja selkäsärkyä? Raskausaika kuormittaa kehoa monin tavoin ja tällöin kehonhuollon merkitys korostuu. Odottajien kehonhuollossa ennaltaehkäistään vaivoja ja helpotetaan jo alkaneita oireita ja kipuja.

Ryhmän tavoitteena on odottajan toimintakyvyn ylläpitäminen raskauden edetessä sekä lihaskireyksien avaaminen erityisesti lantion seudulta. Ryhmässä harjoitellaan myös hengitys- ja rentoutumistekniikoita, jotka auttavat hallitsemaan ja sietämään kipua synnytyksessä.

5 kertaa 60 min 85 €

Vahva raskaus

Oletko raskaana ja haluaisit harjoitella mahdollisimman pitkään raskauden edetessä? Et ehkä ole aivan varma miten?

Ryhmässä treenataan turvallisesti, mutta kuormittavasti, ryhmäläisten yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ryhmän tavoitteina on voimatasojen ylläpitäminen, kehotuntemuksen vahvistuminen ja synnytykseen valmistautuminen osana harjoittelua.

5 kertaa 60 min 85 €

Treenaava äiti

Sinulle, jonka synnytyksestä on kulunut vähintään 3kk (mielummin 4kk) ja haluat päästä treenaamaan!

Ryhmässä harjoitellaan turvallisesti ja nousujohteisesti synnytystapa ja ryhmäläisten yksilölliset tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Ryhmän tavoitteina on lantionpohjan ja keskivartalon syvän tuen löytyminen harjoitellessa, voimatasojen ja kehonhallinnan paraneminen sekä varmuuden löytyminen treenaamiseen.

5 kertaa 60 min 85 €

Juokseva äiti

Oletko hiljattain synnyttänyt ja juoksukengät kutsuvat eteisessä? Tämä ryhmä on sinua varten! Synnytyksestä olisi hyvä olla kulunut vähintään 6kk.

Ryhmän tavoitteena on juoksun edellytysten täyttyminen. Toisin sanoen, lantionpohjan ja keskivartalon syvän tuen löytyminen juostessa, juoksussa tarvittavien lihasten voimatasojen nostaminen, peruskunnon kohottaminen sekä tasapainon ja kehonhallinnan paraneminen.

Alkuun harjoittelu painottuu sisätiloihin juoksuun valmistaviin harjoituksiin ja ryhmän edetessä siirrytään treenaamaan ja liikkumaan myös ulos. Ryhmä sisältää myös juoksuvalmiustestauksen!

5 kertaa 60 min 100 €


Uusia ryhmiä muodostetaan kysynnän mukaan, joten tiedustele tilannetta vaikka ryhmät olisivatkin täynnä!

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään neljä. Mikäli haluat maksaa hyvinvointieduilla, kerrothan siitä ilmoittautuessasi.

Maksutapana käy myös e-passi

Ilmoittaudu nyt!

Kirjoita viestikenttään ryhmän nimi sekä laskettu aika tai lapsen syntymäpäivä. Ilmoittautumisen jälkeen saat esitietolomakkeen täytettäväksi sähköpostiin.

Voit myös laittaa viestiä, mikäli et ole varma mikä ryhmä sopisi sinulle tai jos sinulla on kysyttävää ryhmistä!