Raskaushieronta

helpottaa odottajan oloa

Hieronta raskausaikana helpottaa kipuja, vähentää turvotusta, laskee stressitasoja ja parantaa unenlaatua. Lihaskireyksien avaaminen loppuraskaudessa voi myös helpottaa mukavamman synnytysasennon löytymistä.

Raskaushieronnassa käytössäni on raskausaikaan suunniteltu tyyny, jonka ansiosta asiakas pääsee vatsamakuulle raskausvatsasta tai vaikka aristavista rinnoista huolimatta. Hieronta onnistuu myös kylkimakuulla tai korotetussa selinmakuuasennossa. Aluksi etsimme sinulle sopivan asennon, jossa voit rentoutua ja asentoa tarvittaessa vaihdetaan hieronnan aikana. Hierottavat alueet valitaan halutun vaikutuksen mukaan vastaanottoajan pituuden puitteissa.

Raskaushieronta Lahti - hieronta helpottaa odottajan oloa

Äitiyshieronta

edistää palautumista

Synnytyksen jälkeisessä hieronnassa avataan mm. synnytyksen, lapsen kantamisen ja imetyksen aiheuttamia lihaskireyksiä. Äitiyshieronnassa voidaan edistää sektioarven paranemista sekä parantaa kudosten elastisuutta, hermotusta ja aineenvaihduntaa. Lisäksi hieronta voi tasata hormonitasoja, helpottaa baby bluesia ja edistää maidontuotantoa. Mikäli rintasi aristavat tai vatsamakuulla olo ei esimerkiksi sektioarven vuoksi tunnu hyvältä ajatukselta, voidaan raskaushierontatyynyä käyttää vielä synnytyksen jälkeenkin äitiyshieronnassa.

Monille aika vastaanotolla on ansaittu hetki omaa aikaa ja hoitopöydälle on lupa vaikka nukahtaa jos siltä tuntuu. Siitä huolimatta myös vauvat ovat tervetulleita hoitohuoneeseen!


Fysiovenus - Lahti - raskaushieronta ja äitiyshieronta