Akupunktio

Hoitaa kipua tehokkaasti

Akupunktio on vanha hoitomenetelmä, jossa ohuita neuloja pistetään tarkasti määriteltyihin pisteisiin kehossa. Pisteet valitaan halutun vaikutuksen mukaan. Neulojen aikaansaama ärsyke vapauttaa endorfiineja keskushermostosta. Akupunktio myös mm. stimuloi hormoneja, jotka laajentaa verisuonia, lisää verenkiertoa kudoksissa, toimii tulehdusta ehkäisevästi ja lievittävästi sekä rentouttaa lihaksia. Akupunktio saa aikaan miellyttävän ja kevyen olon.

Akupunktio on lääkkeetön ja tehokas kivunhoitomenetelmä. Sitä voidaan käyttää mm. tuki- ja liikuntaelinkipuihin, liitoskipuihin, päänsärkyyn ja migreeniin, rannekanavaoireyhtymän hoitoon, synnytyskipuihin, vulvodynian hoitoon, vaihdevuosioireiden helpottamiseen ja hedelmällisyyden tukemiseen.

Suosittelen varaamaan akupunktion ensikäyntiä varten 75 minuutin ajan, jotta ehdimme kartoittaa tulotilanteen, valita akupunktiopisteet ja tehdä hoitosuunnitelman.

Akupunktio raskausaikana

Kuuluu suositeltavimpiin kivunlievitysmenetelmiin

Akupunktio on turvallinen hoitomuoto kaikissa raskauden vaiheissa. Kivunhoidon lisäksi akupunktiolla voidaan mm. hoitaa pahoinvointia, tasata ailahtelevia hormoneja ja tukea synnytyksen luonnollista käynnistymistä.